Reglament


5a ECO MITJA MARATÓ  "CIUTAT DE VIC"
Vic, 18 de maig de 2014REGLAMENT 2014


1-      El Club Atlètic Vic  i Club Natació Vic- ETB, organitzen la 5a. Eco Mitja Marató "Ciutat de Vic", que passarà pels municipis de Vic, Gurb i Malla, tindrà lloc el dia 18 de maig de 2014.
2-      Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat a partir dels 16 anys, sexe, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.
3-      La distància és de 21,097 quilòmetres. Distància certificada i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme.
4-      L’avituallament és cada 5 quilòmetres aprox.
5-      La sortida és donarà al C/ Doctor Antoni Vilà (davant pistes atletisme Josep Mª Pallàs) a les 09:30 del matí a Vic.
6-      Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement
SUB 23: 1998-1991
SÈNIOR: 1990-1975
VETERÀ A: 1974-1965
VETERÀ B: 1964-1955
VETERÀ C: 1954-1945
VETERÀ D: 1944 i anterior.
 
..
7-      PREMIS:
10 PRIMERS DE LA GENERAL MASCULÍ                                  
10 PRIMERS DE LA GENERAL FEMENÍ

3 PRIMERS DE CADA CATEGORIA MASCULÍ
3 PRIMERS DE CADA CATEGORIA FEMENÍ

1er ATLETA DEL CLUB ATLÈTIC VIC   ABSOLUT M i F
1er ATLETA D’OSONA@CORRE ABSOLUT  M i F
1er ATLETA DEL CLUB NATACIÓ VIC-ETB ABSOLUT M i F

10 LOTS RIFATS ENTRE TOTS EL PARTICIPANTS 

Bossa per a tots els participants a l’arribada: record de la cursa  i moltes sorpreses!!!

8-      L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta.
9-      Les reclamacions (previ pagament de 30€) es podran fer per escrit al jutge àrbitre, amb un màxim de mitja hora després d’acabar la cursa i la decisió presa serà inapel·lable. Es farà segons la reglamentació oficial de la Federació Catalana d’Atletisme.
10-   Classificació i control per xip. S’haurà de retornar el xip,  un cop acabada la cursa. Es farà un càrrec de 10€ a tot atleta que no retorni el xip a l’arribada. Només serà oficial el xip que entrega la organització.
11-   L’organització no es fa responsable dels accidents o altres prejudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits / participants, abans, durant o després de la cursa. L’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències. L’organització disposa d’una assegurança d’accidents i RC per als participants de la cursa.
12-   Els atletes circularan per la banda dreta de la carretera.
13-   Els trofeus seran lliurats una vegada acabi la cursa i sabuda la classificació. Els premiats hauran d’assistir en el moment de l’entrega del premi, quedant en disposició de l’organització tots aquells premis que no hagin estat retirats en el moment de l’entrega.
14-   L’organització facilitarà el dorsal i el xip, que s’ha de dur ben visible (dorsal) i obligatòriament al davant. Qui no el porti serà desqualificat. El xip groc no funciona en aquesta cursa.
15-   Al Club Atlètic Vic  hi haurà servei de:  aparcament, dutxes, vestidors i servei de guarda-roba.
16-   Els drets d’inscripció anticipats (abans de divendres 16 de maig a les 17:00) són  de 18€, i  pels socis del Club Atlètic Vic, Oson@corre i Club Natació Vic-ETB, serà de 15€. El mateix dia de la prova els d’inscripció seran de 25€ per tots els participants.
17-   Les inscripcions es tancaran el divendres 16 de maig a les 17:00 o a 1000 participants i es faran a on-line a www.mitjamaratovic.blogspot.com , o de manera presencial al CA VIC i al CN VIC-ETB. Per a la validesa de la inscripció cal esperar la  conformitat de la transacció.
18-   En cas d’acceptar inscripcions fora de plaç, només es faran el mateix dia de la prova, el preu serà de 25€ per tots els atletes, si queden places.
19-   Els dorsals es podran recollir a partir del mateix dia 18 de maig a partir de les 8:30h matí. La prova es donarà per tancada a les 3 hores després de la sortida..
20-    Marques vàlides per al rànquing oficial de la FCA
21-   Pel sol fet  de participar s’accepta aquest reglament, mentre que allò que en caigui fora, queda sota la decisió de l’organització.
22-   Agrairem els suggeriments que ens féu arribar, així com la vostra opinió del recorregut i organització a mitjamaratovic@gmail.com